Najveći gaming event u regiji, Wandercon, dolazi u Osijek u dvoranu Gradski vrt od 3.-5.2. te s velikim zadovoljstvom najavljujemo da će igrači i posjetitelji eventa imati priliku zaigrati baš na MSGW računalima.

Cijeli event će imati 3 stagea s više od 326 m2 LED ekrana. Na Wanderconu možete sudjelovati kao igrač ili kao gledatelj gdje možete osvojiti vrijedne nagrade. Osim redovnih posjetitelja, festival će posjetiti najpoznatiji influenceri iz cijele regije (neki od poznatiji su Barbi Afrika, Vicostein, Yasserstein, Vuk Aleksandra, Gallasandalla i mnogi drugi…)

Event je zamišljen kao festival, gdje će svi uzrasti moći pronaći svoju zanimaciju! Također event će pratiti izlazak hrvatske igre Joe Wander and the Enigmatic Adventures, koja izlazi 3.2.2023. na PC, Playstation 5 te Xbox Series X/S platofmama. Igru je napravio Frozen Pixel Studio. Posjetitelji će sva 3 dana moći igrati Joe Wander And the Enigmatic Adventures te sudjelovati u raznim izazovima iz igre na kojima će moći osvojiti novčane nagrade u vrijednosti 10.000€.

Osim mnoštva zabavnog sadržaja, event će pratiti čak 11 turnira s ukupnim budžetom nagrada u iznosu 40.000€!

Na dva stagea održavat će se turniri iz najpopularnijih igara kao što su Fortnite, League of Legends, Stumble guys, Warzone 2, Call of Duty CS:GO, Valorant, FIFA 23, Rocket League…

Očekuju te tri dana neprekidnog gejmanja, ali i odlične zabave jer Z++ i Hiljson Mandela pripremaju glazbeni spektakl.

MSGW računala pronađi i na našem corneru na kojem te uz gaming sadržaje očekuje i VACOM koji sprema odličnu vikend ponudu za sve gamere i one koji će to tek postati. Ulaznicu za Wandercon stigneš još uvijek nabaviti preko Eventima. Gaming ludnica samo što nije počela!