MSGW premium kvalitetna računala proizvedena u Hrvatskoj

 

O MSGW RAČUNALIMA

 

Računala se u M SAN Grupi proizvode od sredine devedesetih godina, no 2005. godine potpisivanjem DOEM i izgradnjom poluatomatizirane proizvodne linije, M SAN Grupa strateški se usmjerava prema izgradnji vlastitog brenda – MSGW.

 

 

Proizvodnja računala

 

Sva računala koja nose oznaku MSGW proizvedena su u poluatomatiziranom pogonu za proizvodnju informatičke opreme M SAN Grupe i prošla su mnogobrojne testove ispravnosti. MSGW računala zadovoljavaju i sve potrebne zahtjeve koje Microsoft postavlja za potpunu kompatibilnost ugrađenih komponenti s Windows operacijskim sustavom. Osim proizvodnog pogona smještenog  u Zagrebu, kapaciteta do 1000 računala dnevno, od 2008. godine otvorena je i proizvodna linija u tvrtci KIM TEC Srbija, još većeg kapaciteta, no isto tako najviših svjetskih standarda u proizvodnji i testiranju računala.  Intenzivna kontrola obavlja se u svim koracima proizvodnje – prije početka serijske proizvodnje, tijekom same proizvodnje te nakon proizvodnje.  Uz interna testiranja sva MSGW računala certificirana su sukladno hrvatskim i EU normama.

 

 

PRODAJA MSGW RAČUNALA

 

M SAN Grupa ima u potpunosti razvijenu mrežu s više od 100 prodajnih mjesta koji su prihvatili MSGW brand kao desktop rješenje s kojim nastupaju na tržištu, odustajući od razvoja vlastitih rješenja. MSGW računalo je prihvaćeno kao B2B i B2C rješenje kod sistem integratora, na tenderskim projektima, a nalazi se u maloprodaji u specijaliziranim IT trgovinama, robnim lancima i web trgovinama. MSGW računala prodaju se kao gotova rješenja sa unaprijed predefiniranim specifikacijama koje su pomno smišljene od tima ljudi koji godinama rade taj posao, a ali i kao rješenje po mjeri kupca – računalo po narudžbi. U oba slučaja kao cjelokupno funkcionalno rješenje za svakog korisnika.

 

GDJE KUPITI